CARACTERÍSTIQUES   DE   L'OBRA

Maties Palau Ferré  s'expressa mitjançant  la pintura, l'escultura i la ceràmica (té també alguna obra de ferro forjat ), sempre destacant la seva personalitat de forma extraordinària. L'obra de Palau Ferré és d'estil figuratiu, expressionista i constructiu amb les característiques del cubisme, fauvisme i grafisme. 

El color és dut, de forma admirable, a la màxima expressió a partir dels bàsics: el vermell, el groc i el blau. Es caracteritza pel predomini de colors vius tant en els olis, com en les tintes xineses o les ceràmiques. En la seva última etapa creadora el color més emprat ha estat el vermell en totes les diverses tonalitats possibles; el color de foc i vida embolcalla la creació i la dota de personalitat pròpia. En Palau Ferré deia: "El color forma part de la meva pintura i la pintura és la meva vida"   
                                             Tècnica: tinta xinesa 
                                             Mida:   70 x 100 cm.
                                              Títol:  Entrega

Palau Ferré  té l'encert dels grans mestres i  sap transmetre emocions, vibracions i tot un caliu de sensacions a les persones que contemplen la seva obra. A la vegada té el do de crear bellesa i destaca per un estil molt personal i pel seu segell inconfusible de valors intemporals.

                                                                                                                                                                                                     

 
    Index